rubic cube.. (^o^)/

Posted: November 24, 2008 in life in padang

 

rubic cube

dis is a rubis cube..satu game yg mmg menguji ketahanan jiwa dan kekreatifan mental..huhu~~

kat umah ni ada satu rubic cube..tapi,actually lem yg punye..sol dah pinjam lama dh..yela,suke cabaran la katakan..tapi,dh berzaman2,tak siap2 gak..isk3,sedih btul la..dah la smp nak lunyai cube ni jadinye..sori lem,sol belikan yg len ek utk lem..(^o^)

still konpius..camne la ada org bleh siapkan rubic cube nih?? ada taktik ke ek?? klo stakat satu bagian tu,blh lagi nak wat..2 pun blh la..3 kadang2 ble nasib..then,xleh dah..gerak sket,kaco abis yg dh siap..waaa~~

p/s: teringat cte ‘pursuit of happines’..will smith blh siapkan cube ni kjap je dlm taxi..woooo~~ kagum2..hehehe…

Advertisements
Comments
  1. kak sol…hehe..kan dalam pursuit if happyness dia bgitau trik ka….hehehe~

  2. onesoliha says:

    hmm..memangla ade,tapi still x pandai gak nk ikut..
    dlm youtube pun ada step2 tricknye,tapi ponim eden..takleh gak wat..huhuhu~~ sayid blh wat ke?? waaa~~ kagum2..

  3. haha..tak penah siap pun…last2 hempok atas lantai pasal susah sangat nak buat…hahaahaha~

  4. onesoliha says:

    sabar2..hohoh~~ separuh dr iman tuh..jgn tensen2..kne cube lagi..hehehe~~ nk pinjam??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s