ditarik pengiktirafan??? siapa kata??

Posted: December 13, 2008 in Uncategorized

hmm..semalam tgh ralit2 dgr ceramah..
tetiba ada junior bg notes kat sol..
dlmnye tertulis..
‘akak,btul ke u kte ni akan ditarik semula pengiktirafan??’
sol reply la..’mn adik tau??’
dia tulis lg..’kwn saya kat msia bgtau’..
hm..bnyk rumors br sekarang..
mmg rumors tu dah didengar sejak awal tahun haritu lagi..
risau sgt2 juga klo pikir..
apatah lagi adik2ku yg br masuk mendaftar ni..
takkanla burn camtuh je kan??
so,sol pun watla sket research..
alhamdulillah..setakat ni sumenya positif hasilnye..
esp ble bc dlm web M.O.H ni..–>
http://moh.gov.my/MohPortal/unimedPublic.jsp?search=INDONESIA&search2=&action.x=28&action.y=12
insyaAllah..jangan khawatir ok??
kita jalani semuanya dgn sebaiknya…
bljr rajin2 ok??

Advertisements
Comments
  1. kak farah says:

    dearie,

    akak setuju. mmg kerap kali terdgr ttg isu ditarik pengiktirafan. USU cthnya, 1st univ yg diwar2 kan utk ditarik balik, tapi inshaAllah as long kita study elok2, and do our effort utk menutupi kekurangan yg sedia ada di sini, pasti Allah akan permudahkan jalan kita ini kan? xoxo

  2. onesoliha says:

    tu la akak..adik2 dah kelam kabut kat sini..pakat risau sumenye..risau gak klo diorg pikir sgt,tak fokus stadi jadinye..insyaAllah,kte sm2 wat yg terbaik kan akak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s