new style..new look..

Posted: February 21, 2009 in ingin menulis.., life in padang

time to change..

berubah!!
hehehe..bukan penampilanku yg berubah..
saya tetap saya..
i’m still a muslim girl..
just..berubah themes blog,hii~~
setelah beberapa lama gne themes hitam coklat dulu tuh..
sekarang mencari angin dan mood baru..
simple, kemas dan nmpk intelek sket..hihi (ada tak??)
skrg cube utk serius ber’blog’..
tak blh simpan2 ilmu yg ade di akal..
bak kata ustaz..
“ilmu tu ibarat air dan batu..
klo dibiarkan je, akan bertakung dlm batu dan lama2 akan berlumut
dan ber’parasit’…
klo dialirkan, bru la air tu akan bersih dan tidak mencemari batu tu
pun..”
dan..dah jadi kebiasaan diri ni ske menyampaikan dan bercerita..
geram je klo simpan2, rasa sayang klo ilmu tak dikongsi..
so, insyaAllah lepas ni akan lebih mengaktifkan diri menulis..
semoga penulisan2 ni membw manfaat..
(sometimes, ada gak post yg biasa2 je ttg diri dan hidupku, tu dikire gula garam penambah perasa blog jela ek? huuu~~)

p/s: kepada pembaca, jgn segan atau silu atau malu utk beri komentar, kritikan, saranan, pesan dan kesan dr bacaan di blog ni ye..contribution kalian sgt dihargai dan dialu2kan utk memperbaiki diri dan penulisan..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s